DİYARBAKIR / SUR - Sur Halk Eğitimi Merkezi

Merkezimizde eTwinning Projesi Çalışmaları Başladı

Language Bridge (Dil Köprüsü)

Kurum Müdürümüz Sezai GÜÇMEN, Müdür Yardımcımız Mehmet Ali EKİNCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Ronai ABAY'ın koordinatörlüğünde eTwinning projesi olan, Language Bridge’e katıldık.. Katıldığımız bu projede, öğrencilerimiz İngilizce dilinde Romanya, Yunanistan ve ülkemizde bulunan proje ortaklarımız ile planlanan etkinlikleri her ay planlı şekilde yaparak hem öğrenip hem eğlenecekler. Aynı zamanda öğrencilerimiz başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak, farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme becerilerini geliştirme, web teknolojilerinin eğitim amacıyla nasıl kullanılabileceğini keşfetmelerine de olanak tanıyacaktır.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, projede başarılar diliyoruz.

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 14:07 - Görüntülenme: 115